ЛАБОРАТОРІЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ

(свідоцтво про атестацію № ПТ – 392/12 від 19.10. 2012 р.)

Тел/Ph. (044) 526 43 95;

E-mail: lab.meda@gmail.com

Лабораторія якості продукції запрошує бджолярів дослідити бджолопродукти, які отримані на власних пасіках:

1. Мед натуральний згідно ДСТУ 4497:2005:

а) органолептичні показники;

б) фізико-хімічні показники (діастазне число, вологість меду, вміст гідроксиметилфурфуролу (ГМФ), масова частка відновлювальних сахарів та сахарози, електропровідність, вміст проліну, кислотність).

2. Обніжжя бджолине згідно ДСТУ 3127:95.

а) органолептичні показники;

б) фізико-хімічні показники (масова частка води, масова частка механічних домішок, показник окислюваності, масова частка флавоноїдних сполук, концентрація водневих іонів (рН).

3. Віск бджолиний згідно ДСТУ 4229:2003

а) органолептичні показники;

б) фізико-хімічні показники (масова частка води, масова частка механічних домішок, температура плавлення, густина, наявність фальсифікувальних домішок).

4. Прополіс згідно вимог ДСТУ 4662:2006

а) органолептичні показники;

б) фізико-хімічні показники (масова частка механічних домішок, масова частка воску, масова частка флавоноїдних та інших фенольних сполук).

5. Маточне молочко згідно ДСТУ 4666:20064

а) органолептичні показники;

б) фізико-хімічні показники (масова частка сухої речовини, концентрація водневих іонів(рН), масова частка деценових кислот).

6. Перга згідно вимог ДСТУ 7074:2009

а) органолептичні показники;

б) фізико-хімічні показники (масова частка механічних домішок, масова частка води, масова частка воску, концентрація водневих іонів(рН), масова частка флавоноїдних сполук).

7.Забрус згідно вимог ДСТУ 7196-2010.

а) органолептичні показники;

б) фізико-хімічні показники (масова частка меду, масова частка води в меді, густина воску, число омилення воску, діастазне число, вміст гідроксиметилфурфуролу (ГМФ), механічні домішки)

Лабораторія працює:

Понеділок–п’ятница

Вихідні: субота, неділя

Будемо вдячні Вам за плідну співпрацю. Гарантуємо високу якість виконаних робіт.

Інформація за тел.: (044) 526 43 95

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *