ПОДЯКА

Шановні бджолярі!

Керівництво Національного наукового центру «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича» та співробітники Музею бджільництва імені Л.І. Боднарчука  висловлюють свою щиру подяку усім, хто відгукнувся на наше звернення про допомогу.

Особливо хочеться відмітити  внесок  Василя Антоновича Гайдара, який один з перший відгукнувся та перерахував найбільшу суму коштів.

Ми друкуємо повний список небайдужих, тих хто навіть у такий складний час не пошкодував своїх грошей на відновлення Музею – цього найяскравішого та найбагатшого зібрання, що відображає історію бджільництва, винахідливий розум українських бджолярів (список надано у порядку зменшення суми внеску). Нажаль, не в усіх переказах була вказана адреса відправника – тому просимо нас вибачити, що не можемо вказати усі регіони.

 

1 Гайдар Василь Антонович м. Мукачево
2 Кучинський Роман  Ярославович м. Львів
3 Приймак Григорій Михайлович м. Київ
4 Гриньов Сергій Олексійович  
5 Дегодюк Валентина Максимівна м. Київ
6 Лозько  Сергій  Вікторович  
7 Спілка пасічників Брусилова ч\з Микитенко Л.Г. м. Брусилів
8 Шеремета Олександр Олександрович м. Київ
9 Пасічники Черняхова ч\з Зіневич В.П. м.Черняхів
10 Александрович Лілія Борисівна  
11 Бахмач Ольга Миколаївна м. Київ
12 Братство «Радехівщини» м. Радехів
13 Возний Валерій Андрійович  
14 Галагоза Миколай Анатолійович  
15 Гурська Наталія Валеріївна м. Київ
16 Ковалевський Володимир Антонович  
17 Підошва В’ячеслав Григорович  
18 Сабашенко Сергій Іванович Чернігівська обл.
19 Смеречинський Тарас Володимирович  
20 Якубовська Л.І. м.Київ
21 Відправника  не вказано  
22 Довгалюк Микола Вікторович  
23 Мельник Віктор Васильович м.Вінниця
24 Оніщенко Віктор Іванович  
25 Дребель Сергій Олександрович  

 

Нагадаємо, що у лютому 2019 року обвалився дах у одному з приміщень музею, площею 250 кв. м. Зберігалася загроза руйнування і прилеглих залів, а в них, крім експонатів знаходяться і діорами, які розібрати та винести можливості немає.

Після нашого звернення на наш благодійний рахунок надійшло 15586 грн. 

Ці кошти в повному обсязі було використано на закупівлю матеріалів та відновлення даху у місцях примикання переходу (картинна галерея та експозиція ентомофільних культур) до основних корпусів музею.  На великий жаль, на будівлю переходу, а це 250 м2, коштів не вистачало (на новий дах потрібно 300 тисяч грн.), тому було прийняте рішення рятувати інші зали та експозиції. Це і було зроблено власними силами співробітників музею та завдяки вашим коштам.

Не будемо дорікати на відсутність допомоги від органів влади,  якщо навіть для центральних органів наших профільних спілок та братств Музей  виявився непотрібним.  Не дорікаємо ми і решті – 300 тисяч бджолярів України.  Мабуть ми справді ще не доросли до розуміння того, що тільки разом зможемо, якщо не побудувати нове, то хоча б  зберегти те,  що вже маємо.

Дозвольте ще раз висловити щиру подяку усім небайдужим бджолярам. 

Ваші імена будуть занесені до дошки пошани нашого Музею.

 

Якщо ви помітили якісь помилки у списку, або можете надати Вашу адресу – просимо повідомити на поштову скриньку e-mail  7188170@ukr.net .

Благодійний рахунок вже закрито.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *