Рубрика під назвою “Патріоти бджільництва України”

        ННЦ «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича поширює звернення про збір коштів на друк книги під назвою «Патріоти бджільництва України».

        8 червня 2008 року на всеукраїнській конференції  «ПАТРІОТИ БДЖІЛЬНИЦТВА УКРАЇНИ», яка проходила в м. Стрий, Львівської обл., та с. Витвиці, Івано-Франківської обл., було прийнято рішення зібрати  публікації  знаменитого Голови проводу українських пасічників Івана Марцінківа, перекласти їх на українську мову і видати окремою книгою.

        Така робота на сьогоднішній день вже виконана, залишилося передати в друк і оплатити друкування. Це перша книга під рубрикою «Патріоти бджільництва України»  під назвою «ІВАН МАРЦІНКІВ-ГОЛОВА ПРОВОДУ УКРАЇНСЬКИХ ПАСІЧНИКІВ».

        Зараз у Вас є можливість підтримати видання цієї книги, пришвидшивши її вихід у світ та опинитись серед людей, які дієво долучились до відновлення цінних сторінок української історії пасічництва.

        Просимо всіх небайдужих приложити всі можливі  особисті і громадські зусилля для допомоги в цьому непростому сьогодні питанні  збору коштів.

        Кошти просимо надсилати упорядникові цієї книги на карточку Приватбанку  

5168 7456 1268 6615  Чудійович Ігор Ярославович.

тел.: +380963056450.

emailihor skole@ukr.net

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *